De Technologieco. van Dongguantaesin CNC, Ltd.

CNC Machineleider in China!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.

1 2 3
Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd. Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd. Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.
CNC-machine CNC-machine de machine van het torentjemalen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Taesin
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-50,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

     De Technologieco. van Dongguantaesin CNC, Ltd specialiseert zich in R&D, de productie en de verkoop van CNC Machines, met inbegrip van Verticaal Machinaal bewerkend Centrum, Horizontaal Machinaal bewerkend Centrum, Verticale Drilling&Tapping-Machine, Hoge snelheidsgravure en Malenmachine, Dubbel Kolom Machinaal bewerkend Centrum.

     Taesincnc de Machines worden ontworpen en in een hoofdkunststuk bewerkt. Elke enige één van onze machines wordt ontworpen om minstens 20 jaarlevensduur te hebben. De stabiliteit en de duur na het langdurige werk hangen van de nadruk van Taixin bij elk technisch detail, innovatie en de duurzame ontwikkeling af. Van Bedrijfs taixin filosofie--De „verantwoordelijkheid, de Creativiteit, de Eerlijkheid, het Geloof, de Ijver, de Billijkheid en de Wet“ garanderen de strikte kwaliteitsbewaking en de verzekering.

     Taesincnc de Machines komen in hoge starheid voor, die precisie, efficiency en optimale stabiliteit verdragen. Staat de brede waaier van Taixin van CNC Machines ons toe om zich op diverse eisen van alle industrieën zoals locomotief, ruimte, 3C, de medische, vormenz. Industrie te richten

      De klanten worden verwelkomd aan onze fabriek komen te weten komen welke Taixin kan doen aan uw het machinaal bewerken behoeften voldoen.

 

CNC Machine

CNC Boringsmachine

CNC Machine

Contactgegevens
Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Steven

Fax: 86-769-81196187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)