De Technologieco. van Dongguantaesin CNC, Ltd.

CNC Machineleider in China!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.

1 2 3
Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd. Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd. Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.
CNC-machine CNC-machine de machine van het torentjemalen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Taesin
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-50,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Pre-sales de Dienst:

 

      Wij zullen klant helpen om de geschikte en redelijke machine volgens het machinaal bewerken van klanten te kiezen vereiste. En wij zullen professioneel advies en het machinaal bewerken van presentatie geven.

 

De technische Dienst:

 

1. Installatie en het Testen: Onze ingenieur verstrekt vrije installatie en het testen, en leidt lokale exploitant en werktuigkundige op; De koper zou de kosten van vluchtkaartje, voedsel en hotel moeten dragen.

2. Technologiesteun: Volgens de afgewerkt producteigenschappen, zal de ingenieur verwante CNC machineparameters aanpassen en zal lokale exploitant en werktuigkundige opleiden.

3. Waarborg: 12 maanden na het succesvolle lopen; Om het even welke schade wegens kwaliteit tijdens 12 maanden, zal Verkoper verantwoordelijk zijn en zal de delen kostenloos verstrekken.

4. Binnen 24 Maanden, verlenen wij de raadplegende dienst van de softwaretechnologie.

5. De vervangstukken leveren: Voor het verlenen van de betere dienst, zou ons bedrijf de reserveonderdelendelen bij de kostprijs willen verstrekken.

 

 

De naverkoopdienst:

 

Taesin heeft een ervaren en efficiënt de dienstteam gesteund om eender welke mislukkingen in de machine te controleren en te analyseren. Met jaren van accumulatie, kunnen wij om het even welke problemen of mislukkingen gemakkelijk behandelen. De redenen van problemen zijn zich vaak gemakkelijk en snel identificeerden zodra de mislukking plaatsvindt. Wij kunnen klanten door mobiel met ervaring en professionele kennis vaak begeleiden. Wij zijn zeer efficiënt in het bevestigen van onze eigen machines, omdat wij niet alleen installeren, maar ook vervaardigen wij en doen O&O.

De klantenondersteuning omvat installatie begeleiding, het overhandigen, bevordering en het herbouwen van de machine. Taesin heeft ook het onderhoudshandboek voor kwaliteitswaarborg en rendabele verrichting voorbereid. Door periodieke inspectie van de machines te doen, kan één of andere potentiële mislukking of dure reparatie worden vermeden.

In ons bedrijf, wij ook opstelling een academie om machineverrichting, onderhoud en reparatie opleiding voor het verstrekken van ononderbroken onderwijs op hoog niveau aan exploitanten te verstrekken. Wij ook opstelling een kennis en ervaringsforum om belangrijke informatie met u te delen. Als u professionele en goed geïnformeerde CNC Machine opleiding of werknemer opleiding wilt, kunt u aan onze academie komen dit beëindigen.

Contactgegevens
Dongguan Taesin CNC Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Steven

Fax: 86-769-81196187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)